Internet links:

www.sportvisserijnederland.nl (officiële site Sportvisserij Nederland waarop je ook een speciale jeugdpagina vind)
www.vissen.nl (hengelsportfederatie Groningen-Drenthe)
www.stekkie.nl (site voor de jeugdvissers van Sportvisserij Nederland)
www.vissenschool.nl (informatie site van Sporvisserij Nedeland over jeugdbegeleiding en vissenschool projecten)
www.hengelsportsappemeer.nl (voor al uw hengelsportspullen in omgeving Hoogezand-Sappemeer, ook voor jeugd uitgebreide assortiment)
www.totalfishing.nl (site met uitgebreide beschrijvingen van de verschillende vistechnieken en de nieuwste materialen)
www.wedstrijdvissen.nl (alles over wedstrijden, ook voor de jeugd)
www.visserslatijn.nl (hengelsportforum en visverhalen)
www.sportvis.startpagina.nl (alles over sportvissen)
www.hengelsport.uwstart.nl (alles over sportvissen)
www.hsvvoorwaartssappemeer.nl (hengelsportvereniging Sappemeer, ondersteund de jeugdhengelsportvereniging in alle activiteiten)
www.hengelsportveendam.nl (voor al uw hengelsportspullen in omgeving Veendam-Winschoten, ook voor karper vissers uitgebreide assortiment)
www.hunzepalmer.nl (vliegvisvereniging in provincie Groningen, alles over vliegbinden en vliegvissen)