Wedstrijden 2018

...... 2018, datum volgt:
De Vier Keien Open Bamboestok) wedstrijd

De kinderen gaan met een bamboestok vissen. Deze is voor elk kind gelijk. Bamboestok/tuigje/aas en voer krijgen ze van de sponsor. Dus dit keer echt gelijke kansen voor iedereen. Een hele leuke wedstrijd die onder het genot van een versnapering wordt vervist.

Plaats: Kanaal Tripscompagnie te Sappemeer t.h.v. Kikkoman.
Aanmelden: Tussen 17.30 en 17.40 uur
Wedstrijd 18.00 tot 19.30 uur (prijsuitreiking: 19.45 uur)

Zondag 10 juni 2018:
13e editie Open viswedstrijd i.s.m. Hengelsport-Sappemeer

Dit jaar wordt deze wedstrijd voor de 13e keer gehouden. De kinderen krijgen vooraf interessante wetenswaardigheden te horen en mogen meedoen aan de diverse spellen en voorlichtingsactiviteiten. De kinderen gaan op leeftijdscategorie vissen en krijgen een goede begeleiding van de vrijwilligers. Er wordt gevist op centimeters en de vissen worden z.s.m. weer terug gezet. Een bekende en zeker onvergetelijke wedstrijd.

Plaats: Oosterparkvijvers te Hoogezand.
Aanmelden:
Wedstrijd:
Tussen 9.15 en 9.45 uur
Prijsuitreiking: 13.00 uur

Zondag 22 juli 2018:
Open viswedstrijd i.s.m. Hengelsport- Veendam/Winschoten

Deze wedstrijd wordt voor de 5e keer georganiseerd. De kinderen krijgen vooraf interessante wetenswaardigheden te horen en mogen meedoen aan de diverse spellen en voorlichtingsactiviteiten. De kinderen gaan op leeftijdscategorie vissen en krijgen een goede begeleiding van de vrijwilligers. Er wordt gevist op centimeters en de vissen worden z.s.m. weer terug gezet. Een goed opgezette wedstrijd met plezier op de voorgrond.

Plaats: Meandervijvers te Veendam.
Aanmelden:
Wedstrijd:
Tussen 9.15 en 9.30 uur
Prijsuitreiking: 12.30 uur
Niet leden € 2,-

Voor opgave (naam + leeftijd):
Hengelsport – Veendam 0598-615506
Hengelsport – Winschoten 0597-421627

Zondag 16 september 2018
Open koppelwedstrijd vaste stok + BBQ!

Een leuke koppelwedstrijd, waarbij er in koppels wordt gestreden. De koppels bestaan uit 1 kind in de leeftijd tot 14 jaar + iemand van 15 jaar of ouder. Tijdens de wedstrijd zal er een pauze ingelast worden en wordt iedereen voorzien van een hapje (barbecue) en drankje.

Er wordt gevist van 9.00 uur t/m 12.00 uur
Zeer gezellige wedstrijd met een zeer sportief karakter.
Vanwege omvang van de vijvers mag alleen gevist worden met een vaste stok (werphengel is niet toegestaan).

Plaats: Oosterpark vijvers te Hoogezand.
Aanmelden: 8.00 t/m 8.30 uur
Wedstrijdduur: 9.00 – 12.00 uur (pauze 10.15-1045 uur BBQ)
Prijsuitreiking: 13.00 uur
Prijzen: 1:2
Inschrijfgeld: € 10,- per koppel

POSITIEF NIEUWS!

De jeugdvereniging heeft geregeld dat je als lid van de jeugdvereniging bent, je mee mag doen met de competitiewedstrijden van HSV CENTRUM en HSV VOORWAARTS te Sappemeer. Je hoeft dus GEEN lid te zijn van deze verenigingen en toch kun je meedoen! Indien er inschrijfgeld gevraagd wordt voor de individuele wedstrijden, dan gelden deze uiteraard ook voor jullie. Door deze ontwikkeling kunnen jullie veel ervaring opdoen in het wedstrijdcircuit. Kijk voor wedstrijdschema,s van de verenigingen op www.hsvcentrum.nl en http://hsvvoorwaartssappemeer.nl
Wedstrijdschema is onder voorbehoud, te zijner tijd meer informatie over de activiteiten via de website: Hengelsport-Sappemeer.